News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs miercuri seară, pe Drumul Naţional 79, între localităţile Chişineu-Criş şi Zerind. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, Sorina Ambruş, în accident au fost implicate cinci autovehicule – un autotren, două autoturisme, o Dacia Papuc şi un microbuz.
„Potrivit anunţului primit prin apelul de urgenţă 112, în urma impactului dintre cele cinci autovehicule au fost rănite cinci persoane aflate în microbuzul care transporta uşi din termopan. La faţa locului s-au deplasat echipajul de descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenţie Chişineu Criş, SMURD Arad şi două ambulanţe. Patru victime, între care şoferul, două femei şi un copil în vârstă de 12 ani, au fost scoase din maşină de participanţii la trafic şi predate echipajelor de ambulanţă, fiind transportate la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul spitalului Clinic Judeţean Arad, pentru îngrijiri medicale”
, a precizat Sorina Ambruş.
Pasagerul din dreapta şoferului, o femeie în vârstă de aproximatov 35 de ani, a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia echipei de descarcerare, care a acţionat aproximativ 15 minute. După ce a fost scoasă dintre fiarele contorsionate, femeia a fost preluată de un echipaj SMURD – terapie intensivă şi transport în regim de urgenţă. Circulaţia a fost blocată total aproximativ 30 de minute iar timp de mai multe ore s-a circulat pe un singur sens.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *