News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cinci rute CFR Călători care deservesc elevii vor fi introduse pentru Arad Cinci rute CFR Călători care deservesc elevii vor fi introduse pentru Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Un număr de 42 de trenuri vor deservi elevii care merg de luni, 8 februarie, la şcoală, a anunţat CFR Călători, într-un comunicat de presă transmis, duminică, AGERPRES.

Pentru județul Arad vor fi introduse trenurile Regio: R 2207 Arad – Curtici; R 22 Curtici – Arad; R 2606 Arad – Timişoara Nord; R 3745 Arad – Sântana; R 3746 Sântana – Arad.

purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Operatorul naţional de transport feroviar recomandă, totodată, elevilor procurarea abonamentelor din staţiile CFR sau procurarea online a biletelor de tren pentru a evita aglomeraţia la ghişee/casele de bilete.

„Întrucât este necesară verificarea/validarea calităţii de elev, ID-ul elevului se poate elibera doar în staţiile CFR prin crearea unui profil de utilizator şi e valabil pe parcursul întregului an şcolar: https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/bilete-de-tren-online-pentru-studenti-si-elevi/. De asemenea, recomandăm tuturor călătorilor noştri procurarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat”, se menţionează în comunicat.

Biletele pot fi achiziţionate de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele de vânzare bilete din gări şi, dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane. AGERPRES

 

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *