News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cine sunt membrii familiei Targaryen, în presequel „Game of Thrones”? Cine sunt membrii familiei Targaryen, în presequel „Game of Thrones”?
Please follow and like us:
Pin Share

Anunțat din 2019, prequelul seriei Game of Thrones, Casa Dragonului, prinde contur. Povestea se bazează pe dinastia Targaryen, dar fără o revenire pe ecran pentru Daenerys. Strămoșii ei vor fi în centrul complotului.

George R.R. Martin este pe departe de a finaliza dezvoltarea universului de la Game of Thrones. După ce seria s-a încheiat în 2019, HBO a anunțat un nou proiect în jurul blockbuster-ului. Prin urmare, Casa Dragonului ar trebui să fie finalizat în 2022. Filmările abia au început și multe informații despre spectacol au fost deja dezvăluite.

Deși universul este același, vremurile sunt diferite. Fără Daenerys sau Jon Snow, povestea are loc cu aproximativ 300 de ani înainte de Game of Thrones. În centrul complotului se află Casa Targaryen, strămoșii lui Daenerys și conflictele familiale care au adus prăbușirea acestei dinastii. Povestea a fost adaptată din romanul Foc și sânge de George R.R. Martin și relatează evenimentele care au avut loc în timpul domniei Targaryen, inclusiv a războiului de succesiune numit „Dansul dragonilor”. În distribuție, Paddy Considine (La Mort de Stalin), Matt Smith (The Crown sezoanele 1 și 2) și Emma D’Arcy (Truth Seekers, Wanderlust) vor interpreta personajele principale.

Daemon Targaryen, prințul impetuos

Fratele mai mic al regelui Viserys I, Daemon Targaryen este interpretat de Matt Smith în seria Casa Dragonului. Spre deosebire de fratele său mai mare, acestui prinț Targaryen îi place să vâneze, să se joace și să lupte. Nu are milă de dușmani și știe să fie violent și impulsiv. Fermecător și carismatic, Daemon avea trei soții: Reha Royce, Laena Valaryon și Rhaenyra, nepoata sa, fiica regelui Viserys I. Aceasta din urmă i-a dat doi fii: Aegon III și Viserys II care au devenit apoi regi.

Rhaenyra Targeryen, moștenitorul tronului de fier

Fiica regelui Viserys I și soția lui Daemon, Rhaenyra Targaryen este desemnată moștenitoare a tronului de fier la moartea tatălui ei. Dar acest drept de succesiune este contestat de fratele său vitreg, Aegon II, iar acest conflict va avea ca rezultat celebrul Dans al Zmeilor. Înainte de a se căsători cu unchiul ei, prințul Daemon, s-a căsătorit cu vărul ei Laenor Velaryon. În copilărie, a fost o fată curajoasă, exemplară, frumoasă și inteligentă, caracteristici care i-au adus porecla de „Bucuria Regatului”. Emma d’Arcy a fost aleasă pentru rolul lui Rhaenyra în seria Casa Dragonului.

Alicent Hightower, mămică vitregă

Fiica Mâinii Regelui, Otto Hightower, este interpretată de Olivia Cooke. După moartea lui Aemma Arryn, Alicent Hightower devine a doua și frumoasa soție a regelui Viserys I. După nuntă, o anumită rivalitate începe să apară între Alicent și fiica sa vitregă Rhaenyra, în care ambele vor să fie prima doamnă a regatului.

Rhaenys Velaryon

Vara regelui Vicerys I este interpretat de Eve Best. Poreclită „Regina care nu a fost niciodată”, ea pierde accesul la tron ​​atunci când verișoara ei Vicerys Targaryen este numită regină. Este soția lordului Corlys Velaryon cu care are doi copii: Laenor și Laena. Acesta din urmă este interpretat de Steve Toussaint în serie. Poreclit „Șarpele Mării”, este un legendar aventurier și marinar din Westeros.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *