News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

“E nevoie ca acum să fim uniți pentru a scăpa țara de gruparea portocalie care a reușit în ultimii ani, într-un ritm năucitor, să pună stăpânire pe toate sectoarele de activitate, ca mai apoi să înceapă să le distrugă din interior. PDL, la directivele clare ale președintelui Traian Băsescu, a reușit, punând Opoziția în fața faptului împlinit, prin asumarea răspunderii, să adopte legi care să distrugă financiar și chiar psihic, poporul român. Sunt milioane de oameni ajunși la disperare, rămași fără un loc de muncă în urma disponibilizarilor, sunt cei care s-au trezit cu ajutorul social tăiat fără a avea bani de pâine. Sunt mii de elevi care învață în tensiune, pentru ca haosul trenează în învățământ. Sunt mii de studenți care așteaptă cu înfrigurare licența, neavând nici măcar speranța găsirii unui loc de muncă”, susține deputatul Ciprian Luca.

Românii îndură frigul în apartamente pentru că nu își permit să plătească facturile la încălzire. Românii îndură suferința bolilor pentru că nu au bani să meargă la medic, unde li se impune o coplată pentru orice serviciu, în timp ce Traian Băsescu își permite să își bată joc în continuare de cei care vor cu adevărat să facă ceva în acest sistem distrus  de clasa politică portocalie, precum o molimă.

A venit momentul în care trebuie să spunem STOP. În aceste condiții, trebuie să fim conștienți că ne distrugem pe noi și, de asemenea, distrugem viitorul copiilor noștri. Trebuie să înlăturăm de la Putere această grupare de interese coordonată cu mâna de fier de Traian Băsescu. Râsul și glumele sale de prost gust nu mai prind la nimeni. Cureaua a fost strânsă mult prea tare pentru oamenii de rând,astfel încât actuala Putere să se poată îndestula, adunându-și averi colosale pe spatele românilor. Românii au ieșit în stradă să arate că nu mai vor sa îl accepte ca președinte al țării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simț, iar primul pas este înlăturarea președintelui.

Uniunea Social Liberala demarează o campania de strângere de semnături pentru demiterea lui Traian Basescu, prin crearea unui formular online în care românii pot semna. A venit momentul ca în mâna fiecăruia dintre noi să stea viitorul României. Doar împreună putem schimba situația actuală, iar ieșirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu și prin alegeri anticipate parlamentare”, susține deputatul Luca.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *