News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul PSD Ciprian Luca acuză autoritățile județene de incompetență. Demnitarul arădean își argumentează afirmația prin tergiversarea de către Consiliul Județean a organizării licitației și implicit a atribuirii contractului de furnizare a cornurilor zilnice necesare în școlile din municipiu și județ.

“Din cauza incompetenței “specialiștilor” Consiliului Județean angajați pe criterii personale ale celor ce vremelnic conduc această instituție, mii de elevi de la nivelul întregului județ nu beneficiază de cornul zilnic stabilit prin program guvernamental”, susține deputatul PSD.

cipri luca birou

Ciprian Luca declară că întârzierea este cu atât mai gravă cu cât școala a început cu o săptămână mai târziu decât termenul inițial stabilit, iar copiii nu vor primi acest produs nici, cel puțin, în următoarele 2 săptămâni. Deputatul susține că totul se datorează unor greșeli comise în elaborarea caietului de sarcini pentru licitația pentru corn și a intereselor personale ale unora.

“Mă întreb dacă eroarea din caietul de sarcini din cauza căreia s-a produs întâzierea licitației a fost înregistrată doar din cauza neprofesionalismului unora sau și pe fondul anumitor interese ale unor personaje portocalii cu funcții importante în administrația publică de la nivel județean, recunoscute pentru încheierea unei singure  categorii de contracte – cea care le asigură un câștig personal”, declară deputatul Luca.

Licitația pentru furnizarea cornului în școli are loc astăzi, iar perioada de depunere a contestațiilor este de 11 zile, timp în care copiii nu vor beneficia de cornul zilnic.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *