News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

“Candidații PDL Arad la parlamentare sunt puși la colț chiar de partidul din care fac parte. Pentru că majoritatea lor nu corespund criteriilor ce aduce un plus valoare imaginii formațiunii politice, aceștia vor fi eliminați din cursă”, declară deputatul Ciprian Luca făcând referire la filtrul comisie de integritate organizat de Monica Macovei.

Demnitarul arădean susține că Aradul, recunoscut ca fiind un județ portocaliu, aduce cel mai mare deserviciu imaginii PDL. “ Din păcate, Aradul beneficiază de o imagine negativă formată de nume sonore ale partidului democrat liberal care au adus daune majore atât statului, românilor cât și chiar partidului din care fac parte. Ca dovadă, până și structura de partid se dezice de ei și îi marginalizează, impunând acest filtru de triere a candidaților, filtru care îi va lăsa pe margine pe mulți dintre PDL-iștii arădeni”.

Ciprian Luca susține că PDL realizează că, cu astfel de personaje nu are decât de pierdut. “ Cu hoți, evazioniști, mincinoși, foști securiști, comuniști cu funcții la nivelul județului,  sunt conștienți că nu au șanse de a câștiga locuri în parlament. Unii dintre ei, în speță unul la nivelul municipiului Arad, s-a retras din cursa pentru câștigarea unui loc în Senatul României încă înainte de a se da publicității acest filtru. Este vorba despre un tânăr aciuat la Arad, îmbogățit de pe spatele arădenilor, avid de un loc în senat ce i-ar fi asigurat un oarecare scut pentru abuzurile comise. Pornirile i-au fost însă potolite la timp de mai marii partidului care l-au făcut să renunțe la candidatură. Au rămas însă în cursă alții care, deși la fel de mânjiți, continuă să spere că vor reuși să își cumpere voturile care să îi propulseze în Parlament. Sunt oameni care au avut în ultimii ani funcții publice importante, în domenii în care se învârteau bani serioși de investiții în infrastructură, și care au reușit odată cu consolidarea vreunui tronson de drum să își mai consolideze și averea personală. Alții, deși nu au avut acces direct la bani, au pus mâna, prin votul și prin măsurile propuse, să aducă deservicii majore statului și populației. Aceștia sunt oamenii care astăzi vin în fața arădenilor și cer votul pentru a-i reprezenta în Parlament, aceștia sunt politicienii de care se dezice până și partidul din care fac parte”, a conchis Luca. 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.