News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

cipri luca birou

Recentele demersuri  ale PDL nu sunt altceva decât  strategii de recâștigare măcar a unei fărâmituri din imaginea demult pierdută a democrat liberalilor. În acest plan se regăsesc atacurile la adresa liderilor USL, a guvernării USL precum și așa-zisul congres al PDL, care nu este altceva decât un simulacru de democrație. Acești oameni nu mai fac altceva decât să arunce cu pietre, sperând ca în acest mod să își mai spele din “cămașa” mult prea pătată de mizeriile pe care le-au comis în anii în care s-au aflat la Putere. După cum s-a observat și în mult numitul congres al PDL, aceștia au bătut apa în piuă fără a-și asuma nici pe departe răspunderea pentru răul comis și fără a încerca să își schimbe cât de cât conduita în plan politic și social.

De fapt, cu asemenea lideri de partid, rezultatele sunt cele așteptate. Cu un lider precum fostul ministru de interne, Constantin Traian Igaș, “vorba proverbului”, nu ai cum să pretinzi cine știe ce schimbări de comportament. Cât despre profesionalism… ce să mai vorbim…”Gata cu branconajul,  că deh, doar au “sânge în instalație”

Cu asemenea lideri de partid, PDL impune garanția continuării modului de acțiune a ilustrului fost șef de minister, atât la Arad cât și la București.

Ceea ce se întâmplă în acest partid care a guvernat destinele noastre, ale tuturor, ani la rând nu e deloc de râs. Ba dimpotrivă, e de plâns. Iar PDL , prin reprezentanții săi de seamă, nu trebuie să uite că are de decontat perioada guvernării și ce a lăsat în urmă.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *