News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Pe 23 martie 2015, am lansat petiția ”Salvați Județul Arad de cleptocrația PSD”. Inițiativa noastră este un răspuns la deciziile cu caracter clientelar ale Guvernului Ponta, decizii care riscă să afecteze dezvoltarea Județului Arad. Prin schimbarea formulei de alocare a fondurilor din bugetul de stat către bugetele locale, Județul Arad a primit, față de 2014, cu 45 milioane de lei mai puțin. O sumă considerabilă, care practic împiedică autoritățile arădene să mai facă investiții în sănătate, în infrastructură sau în cultură. Banii au fost alocați altor județe, în speță județelor controlate de PSD.

În acest fel, Aradului i s-a făcut o mare nedreptate. Aradul nu este însă singurul județ nedreptățit. Timișoara, Sibiu, Brașov, precum și alte județe, în special din Vestul României, se află exact în aceeași situație. Practic, toate județele care au avut proiecte, care au făcut investiții și au avut cele mai mari contribuții la bugetul de stat, au primit în schimb… tăieri de fonduri. Nu putem accepta ca practicile cleptocrate ale PSD să ne afecteze interesele și să împiedice dezvoltarea județelor noastre. Nu putem lăsa PSD să dispună discreționar de banii noștri.

Vă invit, de aceea, să aduceți la cunoștința oamenilor acest lucru și să încurajați autoritățile locale să ia atitudine. Vă invit să ne unim forțele și să cerem Guvernului Ponta să redea urgent județelor din Vestul României, dar și tuturor celorlalte administrații cărora li s-au luat fonduri din cauză că au avut proiecte, banii care le aparțin. Vă invit să semnați petiția ”Salvați Județul Arad de cleptocrația PSD”. Cu cât vor fi mai mulți semnatari, cu atât Guvernul Ponta va simți mai mult forța solidarității noastre. Să-l facem împreună să repare răul. Cât mai repede!

comunicat Nicolae Iotcu, presedinte CJA

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *