News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CJA: Lucrările în infrastructura rutieră vor continua și în 2021! CJA: Lucrările în infrastructura rutieră vor continua și în 2021!
Please follow and like us:
Pin Share

Pe lângă cele două proiecte majore, drumul expres Arad-Oradea și Centura Aradului (care va lega autostrada și nodul rutier din Aradul Nou de Vladimirescu), Consiliul Județean continuă lucrările de modernizare a drumurilor județene. Astfel, peste 156 km de drum vor intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, atunci când condițiile meteo vor permite acest lucru.

„Suntem într-o perioadă în care vremea nu permite continuarea lucrărilor pe drumurile județene care în prezent sunt șantier. Vom relua activitatea în cel mai scurt timp posibil, în măsura în care condițiile meteo ne permit. Vom căuta să finalizăm cât mai repede cele șase tronsoane de drum, pentru a asigura arădenilor confort și siguranță în trafic”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

În perioada următoare va avea loc recepția lucrărilor la DJ 791 Sântana-Sintea Mică (9,96 km), dar și a lucrărilor de modernizare ce au avut loc pe DJ 708, la Gurahonț, pe un tronson de 0,9 km.

Cele șase drumuri unde lucrările sunt suspendate din cauza condițiilor meteo:

–           Modernizare DJ 709F – Sânmartin-Șimand-Olari-Caporal Alexa – 23,54 km;

–           Modernizare DJ 792B – Bârsa-Moneasa-lim. jud. Bihor – 28 km;

–           Modernizare DJ 708 – Gurahonț-Buteni – 22,2 km;

–           Modernizare DJ 709 – Arad-Șiria-Pâncota – 29,9 km;

–           Reabilitare DJ 792C – Buteni-Pâncota – 31,3 km;

–           Reabilitare DJ 792 – Nădab-Seleuș – 21,130 km.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *