News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Principala preocupare a conducerii Consiliului Judeţean Arad în domeniul infrastructurii rutiere este crearea unor posibilităţi alternative de circulaţie în judeţul nostru. „Din păcate, avem multe exemple negative ale circulaţiei imprudente în judeţul nostru, acest fapt datorându-se şi traficului aglomerat. Aradul este judeţ de graniţă şi majoritatea traficului este unul de tranzit. Pentru a decongestiona traficul, suntem pregătiţi să oferim soluţii alternative”, a declarat Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.
În acest scop, sunt în lucru sau finalizate câteva tronsoane de drum judeţean, cum ar fi Şeitin – Nădlac, Sântana – intersecţie DN 79 sau Pâncota – Caporal Alexa.
„Suntem pregătiţi inclusiv pentru intrarea în spaţiul Schengen, atunci când vor dispărea anumite restricţii de călătorie în Uniunea Europeană”, a completat preşedintele Nicolae Ioţcu. În momentul în care România va intra în spaţiul Schengen, judeţul Arad are pregătite alte două drumuri, menite să ajute la decongestionarea traficului în zona de frontieră. Este vorba de drumurile Variaşul Mic – Dömbagyhaza şi, respectiv, Grăniceri – Elek, care sunt asfaltate până la graniţa cu Ungaria.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *