News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CJA plătește factura pentru cazarea personalului medical din Săvârșin CJA plătește factura pentru cazarea personalului medical din Săvârșin
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean Arad a alocat suma de 22 000 lei pentru decontarea cheltuielilor cu indemnizația de cazare pentru personalul angajat al Unității Medico – Sociale Săvârșin, aflat în izolare preventivă la locul de muncă. Această sumă va fi acoperită prin diminuarea sumei alocate pentru finanțarea cheltuielilor cu alocația de hrană ale furnizorilor privați de servicii sociale.

,,Consiliul Județean Arad răspunde solicitărilor unităților spitalicești și alocă fonduri pentru a asigura tot ceea ce este necesar cadrelor medicale în lupta împotriva COVID-19: echipamente, materiale de protecție, condiții sigure. Unitatea Medico – Socială de la Săvârșin deservește o arie largă pe Valea Mureșului. Beneficiarii acestui serviciu sunt persoane cu afecţiuni cronice care necesită permanent sau temporar supraveghere, asistare, îngrijire și/sau tratament, care din anumite motive nu au posibilitatea să îşi asigure nevoile sociale. Nu putem lăsa această cheltuială pe seama Primăriei din Săvârșin, nu ar fi corect”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Banii au fost alocați în urma solicitării comunei Săvârșin și a notei de fundamentare a Serviciului Guvernanță Corporativă, Ajutor de Stat și Transport, a Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *