News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CJA sprijină turneul de box „Dracula Open 2023” CJA sprijină turneul de box „Dracula Open 2023”
Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Județean este partener în organizarea Turneului Internațional de Box „Dracula Open 2023”, împreună cu Federația Română de Box, Universitatea „Aurel Vlaicu” și Primăria Municipiului Arad. Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean, va contribui cu 100.000 de lei la desfășurarea acestui eveniment cu rezonanță internațională.

„Întotdeauna am sprijinit și vom sprijini sportul, fie că e vorba de cel profesionist, desfășurat în cadru organizat sau de cel de masă. Acest turneu internațional reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente găzduite de Arad și e normal să sprijinim astfel de manifestări sportive. Organizarea unor evenimente de gen, sportive, culturale sau cu spirit civic nu fac decât să aducă un plus Aradului, o binemeritată promovare în mediile naționale și internaționale”, a afirmat Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Dracula Open este unul dintre cele mai mari turnee internaționale de box pentru juniori și tineret, care reunește peste 300 de concurenți din 26 de țări și care va avea loc la Arad, în perioada 21-28 februarie.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *