News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Deputatul arădean Claudia Boghicevici a fost votată vicepreşedinte în cadrul Comisiei pentru muncă şi protecţie socială din cadrul PDL. Parlamentarul Colegiului 2 Arad a fost aleasă cu majoritatea voturilor exprimate de delegaţii democrat-liberali prezenţi la eveniment.

Claudia Boghicevici va avea coordona domeniul asistenţei sociale.

În discursul său, Claudia Boghicevici a declarat: “PDL are în continuare nevoie să descopere şi să pregătească oameni care să dezvolte politicile publice pe care le pune în practică. Astfel se defineşte munca noastră în comisie. Pe de-o parte trebuie să valorificăm cunoştinţele şi expertiza colegilor, iar pe de altă parte avem datoria să realizăm proiecte pe care să le propunem conducerii pentru a fi puse în practică. În final scopul nostru trebuie să fie unul singur: dezvoltarea unui stat capabil să asigure bunăstarea românilor”.

Alături de Claudia Boghicevici, din Comisia pentru muncă şi protecţie socială a PDL vor mai face parte şi Ioan Nelu Botiş, fost ministru al Muncii, în calitate de preşedinte, Nicolae Ivaschescu – secretar, şi alţi şase vicepreşedinţi. Comisia de specialitate este un for nou al PDL, prevăzut în statutul formaţiunii, adoptat cu ocazia Convenţiei Naţionale din mai anul acesta.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *