News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Am decis să-mi depun candidatura ca independent la Primăria și Consiliul Local Arad pentru alegerile din iunie 2012.

Există alternativă, există speranță. Puterea și-a arătat adevărata față, opoziția dezamăgește. Clasa politică este în criză și nu este capabilă să ofere răspunsuri la așteptările legitime al arădenilor. Eu vreau să arat celor dezamăgiți că există alternativă corectă, că există speranță, că administrația se poate face și eficient și corect.

Iubesc Aradul. M-am născut, am copilărit și trăiesc în Arad. Aici e casa și familia mea. Orașul meu. Am fost crescut în respect pentru acest oraș și istoria sa. Unii caută să ne impună un „Arad nou” când de fapt nu trebuie decât să redescoperim ceea ce am primit.

Înțeleg scopul administrației. Menirea administrației este să asigure o viaţă mai sănătoasă, mai confortabilă, mai sigură, mai ieftină cetățenilor săi. Administrația nu este „dezvoltare cu orice preț” – aceea care calcă în picioare liniștea căminelor noastre, distruge cu agresivitate spaţiile verzi și scoate copilăria din viața copiilor noștri? Scopul administrației este arădeanul.

Știu ce trebuie făcut. Am luptat pentru taxe rezonabile, pentru un preț corect al căldurii, pentru un buget echilibrat. Am promovat proiecte pentru un mediu curat. Am luptat pentru apărarea identității Aradului și pentru respectarea regulilor de urbanism. M-am opus abuzurilor și deciziilor greșite. M-am bătut în instanță pentru dreptul arădenilor la întruniri publice. Cunosc administrație, știu ce și cum trebuie făcut, am experiență.

Reprezint societatea civilă. De mai mult de 4 ani, zi de zi, sunt pe baricada societății civile. În dezbateri publice, în conferințe de presă, în Consiliul Local, la întâlniri cu sindicatele, cu asociațiile civice sau cu cetățenii. Nu am reprezentat nici un partid, nici de la putere, nici din opoziție. Am reprezentat întotdeauna adevăratele nevoi ale arădenilor.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *