News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Duminică, 10 octombrie a.c., în jurul orei 14.00, o patrulă mixtă formată din jandarmi şi poliţişti, aflată într-o misiune de menţinere a ordinii publice în centrul localităţii Sebiş, a fost sesizată de către patronul unui restaurant din localitate, cu privire la faptul că un bărbat aflat în stare de ebrietate a devenit recalcitrant, producând mai multe pagube materiale în local.

Pe baza semnalmentelor oferite de către persoana vătămată şi în urma verificărilor efectuate de jandarmi şi poliţişti, în perioada 10.10-13.10.2010, a fost depistat P.L. de 29 de ani, din sat Sălăjeni, care datorită faptului că nu a fost servit cu băuturi alcoolice, s-a enervat atât de tare încât a ridicat deasupra capului  masa  la care stătea , spărgând o aplică.

Patronul localului a depus o plângere prealabilă de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de P. L. pentru săvârşirea infracţiunii de ,,distrugere .

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „distrugere”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *