News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CNAIR anunță semnrea contractului pentru ‘Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara – DN 69 CNAIR anunță semnrea contractului pentru ‘Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara – DN 69
Please follow and like us:
Pin Share

Contractul pentru “Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara – DN 69″ a fost semnat, vineri, valoarea contractului fiind de aproape 190 de milioane de lei. Perioada de execuţie a lucrărilor este de 18 luni. Drumul respectiv are o lungime de 10 kilometri.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis printr-un comunicat de presă, că vineri, în prezenţa ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, conducerea CNAIR a semnat cu reprezentanţii Todini Costruzioni Generali S.p.A. contractul de proiectare şi execuţie pentru „Drumul de legătură Autostrada A1 Arad -Timişoara – DN 69″.

Contractul în valoare de 189.571.920,62 lei fără TVA, a cărui finanţare este asigurată din fonduri europene nerambursabile, are o durată de 108 de luni, din care: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 84 de luni perioadă de garanţie a lucrărilor.

Traseul drumului de legătură, în lungime de 10 km, începe cu circa 300 de metri înaintea intersecţiei existente, dintre drumurile DJ 692 si E671 (DN 69), cu amenajarea unui nod rutier şi se dezvoltă pe direcţia Nord-Est, spre Autostrada A1. Clasa tehnică a drumului de legătură este II, iar viteza de proiectare este de 100 km/h.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *