News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

„Şcoală” de campioni la Centrul Naţional de Box Pecica

Sport 28 octombrie 2010 admin 0

Alexandru Cristofor1 apoi de seniori în anii 20081 asta şi mulţumită sprijinul domnului primar Petru Antal şi al întregii administraţii locale. Pot să vă spun că ne-am situat în faţa unor cluburi ca Dinamo şi Steaua la numărul de sportivi calificaţi l1 aţi putut citi acum două săptămâni în Glasul de Pecica.Unul dintre cei mai buni sportivi este Alexandru Cristofor1 component al lotului naţional de seniori al României1 dar şi preşedintele Federaţiei Române De Box1 dintre care majoritatea sunt din Pecica. Patru dintre sportivii care sunt legitimaţi la club fac parte din lotul naţional: Ştefan Caşlarov Ştefan1 grupa de vârstă 18-20 ani1 iar despre Marius Vaştag – vicecampion la Campionatul Naţional de Cadeţi1 iar în prezent locuieşte şi se antrenează la Pecica.„Obiectivul nostru este să participăm la Campionatele Mondiale din 2011 şi la Olimpiada din 2012” spune Alexandru Cristofor.Ca semn de apreciere pen1 În primăvara anului trecut a luat fiinţă la Pecica Centrul Naţional de Box1 multiplu campion de tineret1 născut la Braşov1 obiectiv care s-a putut materializa în urma bunei colaborări dintre Primăria Oraşului Pecica1 oraşul Pecica – în Sala Mare de Sport - va găzdui în luna noiembrie Campionatul Naţional Universitar1 precum Feri Vastag sau Titi Prosop.1 primarul Petru Antal i-a înmânat sportivului un plic cu o mie de lei din partea unor inimoşi sponsori. „Performanţa sportivilor noştri ne face mândri în orice ramură. Sperăm ca activitatea cluburilor1 prin Centrul Naţional de Box1 Rudel Obreja şi nume sonore ale pugilismului românesc1 s-a transferat la Box Club UVVG în 20071 se află în elita pugilismului românesc ca valoare şi rezultate. În acest an am avut sportivi care au participat la Campionatele Europene şi Mondiale. Oraşul Pecica şi-a creat o imagine foarte bună în1 tot sportivă a Box Club UVVG Pecica1 unde sunt aşteptaţi sportivi din toată ţara1 Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” şi Primăria Municipiului Arad.Între timp Box Club UVVG Pecica se poate lăuda cu performanţe foarte bune obţinute pe parcursul acestui an. „Box Club UVV Pecica1
Please follow and like us:
Pin Share

În primăvara anului trecut a luat fiinţă la Pecica Centrul Naţional de Box, obiectiv care s-a putut materializa în urma bunei colaborări dintre Primăria Oraşului Pecica, Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” şi Primăria Municipiului Arad.

Între timp Box Club UVVG Pecica se poate lăuda cu performanţe foarte bune obţinute pe parcursul acestui an.

„Box Club UVV Pecica, prin Centrul Naţional de Box, se află în elita pugilismului românesc ca valoare şi rezultate. În acest an am avut sportivi care au participat la Campionatele Europene şi Mondiale. Oraşul Pecica şi-a creat o imagine foarte bună în ţară, asta şi mulţumită sprijinul domnului primar Petru Antal şi al întregii administraţii locale. Pot să vă spun că ne-am situat în faţa unor cluburi ca Dinamo şi Steaua la numărul de sportivi calificaţi la competiţiile interne importante şi rezultate” a declarat mulţumit managerul Adolf Ivanovici.

Centrul Naţional de Box din oraşul nostru (care funcţionează în Sala Mică de Sport din centru) are un efectiv de circa 25 de sportivi, dintre care majoritatea sunt din Pecica.

Patru dintre sportivii care sunt legitimaţi la club fac parte din lotul naţional: Ştefan Caşlarov Ştefan, Alexandru Cristofor, Alin Leucean (vicecampion naţional seniori) şi Roberto Andor. Eugenia Anghel, tot sportivă a Box Club UVVG Pecica, a fost medaliată cu bronz la Campionatele Uniunii Europene, iar despre Marius Vaştag – vicecampion la Campionatul Naţional de Cadeţi, aţi putut citi acum două săptămâni în Glasul de Pecica.

Unul dintre cei mai buni sportivi este Alexandru Cristofor, component al lotului naţional de seniori al României, multiplu campion de tineret, apoi de seniori în anii 2008, 2009 şi 2010, a participat în iulie la Campionatele Europene de seniori la Moscova 2010.

Sportivul de aproape 21 de ani, născut la Braşov, s-a transferat la Box Club UVVG în 2007, iar în prezent locuieşte şi se antrenează la Pecica.

„Obiectivul nostru este să participăm la Campionatele Mondiale din 2011 şi la Olimpiada din 2012” spune Alexandru Cristofor.

Ca semn de apreciere pentru performanţele sale care fac cinste şi oraşului Pecica, primarul Petru Antal i-a înmânat sportivului un plic cu o mie de lei din partea unor inimoşi sponsori.

„Performanţa sportivilor noştri ne face mândri în orice ramură. Sperăm ca activitatea cluburilor pecicane să atragă cât mai mulţi tineri” spune primarul Petru Antal.

În premieră, oraşul Pecica – în Sala Mare de Sport – va găzdui în luna noiembrie Campionatul Naţional Universitar, grupa de vârstă 18-20 ani, unde sunt aşteptaţi sportivi din toată ţara, dar şi preşedintele Federaţiei Române De Box, Rudel Obreja şi nume sonore ale pugilismului românesc, precum Feri Vastag sau Titi Prosop.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *