News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Comerţ ilegal

Local 1 octombrie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

Joi, 30 septembrie a.c, jandarmii arădeni acţionând în continuare pe linia comerţului ilicit şi în special a comercializării produselor supuse accizării,  au prins în flagrant doi bărbaţi din Arad în timp ce efectuau o tranzacţie cu alcool dublu rafinat etichetat necorespunzător, în zona cartierului Alfa.

Jandarmii au confiscat cantitatea de 54 de litri de alcool cu etichetă de Serbia, în valoare de 1080 lei şi i-au aplicat vânzătorului o sancţiune contravenţională cu amendă în valoare de 2.000 lei, iar cumpărătorului o amendă de 1000 de lei pentru „fapte de comerţ ilicit cu bunuri a căror provenienţă nu poate fi dovedită”, conform prevederilor Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

De asemenea, în urma acţiunilor desfăşurate de jandarmi joi, în  localitatea Săvârşin, pe linia comerţului ilicit, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8500 lei, pentru „fapte de comerţ ilicit cu bunuri a căror provenienţă nu poate fi dovedită”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *