News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Miercuri, 19 octombrie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comerţului ilicit.

Jandarmii au avut informaţii cu privire la faptul că, pe şoseaua de centură a municipiului Arad, se comercializează diferite produse în mod ilegal. La controlul efectuat la trecerea cu calea ferată spre Curtici, au fost identificate patru persoane cu vârsta între 15 şi 27 de ani, care ofereau spre vânzare telefoane mobile ce purtau numele unei cunoscute firme. Asupra celor patru persoane au fost găsite opt telefoane.

Pentru vânzarea ambulantă de mărfuri, în alte locuri decât cele autorizate, jandarmii au sancţionat trei din cele patru persoane cu câte 1000 lei amendă iar persoana minoră cu 500 lei amendă. Telefoanele au fost confiscate.

Jandarmii îi informează pe cetăţeni cu privire la faptul că, în situaţia în care achiziţionează produse din alte locuri decât cele autorizate, se expun riscului de a deveni victime ale celor ce încearcă să le înşele încrederea.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *