News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

COMPANIA DE APA ARAD EFECTUEAZA NOI LUCRARI DE CUPLARE IN ORASUL NADLAC COMPANIA DE APA ARAD EFECTUEAZA NOI LUCRARI DE CUPLARE IN ORASUL NADLAC
Please follow and like us:
Pin Share

Luni, 17 august 2015, în cadrul Proiectului „Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., se vor executa noi lucrări de legături ale conductelor în oraşul Nădlac.

Aceste lucrări sunt realizate în cadrul contractului CL10 „Extindere reţele de apă şi canalizare în Nădlac”, vizând extinderea sistemului de distribuţie apă potabilă şi realizarea de noi branşamente de proprietăţi, extinderea reţelei de canalizarea şi realizarea noi racorduri şi cămine de vizitare.

Concret, lucrările constau în efectuarea de cuplări ale conductelor de distribuţie apă potabilă realizate de curând, la reţeaua existentă. Astfel, în ziua de luni, 17 august se vor cupla conductele de distribuţie pe tronsonul cuprins între străzile 1 Decembrie – Salcâmilor, pe străzile I. Slavici, V Goldiş, M. Kogălniceanu, Mureş, Digului, fiind necesară întreruperea totală a furnizării apei către consumatorii de pe străzile în discuţie. Apa va fi oprită în intervalul orar 08:00 – 21:00. Singurul disconfort creat de aceste lucrări va consta în posibile scăderi de presiune a apei potabile şi colorarea acesteia, cauzate de schimbarea sensului de curgere a apei. Dorim să asigurăm cetăţenii că problema colorării apei nu va fi una de durată şi în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *