News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

La sfârşitul acestei săptămâni s-a încheiat faza grupelor din cadrul competiţiei TeenFest „Liceul Anului” 2011. La această etapă a doua a fazei grupelor au participat celelalte cinci echipe înscrise, şi anume: Colegiul Economic, Liceul de Artă „S. Drăgoi”, Grupul Şcolar „F. Neuman”, Grupul Şcolar „I. Creangă” Curtici şi Grupul Şcolar „Ghe. Lazăr” Pecica.
„A fost o zi foarte gălăgioasă în Atrium, gazda noastră, întrucât membrii galeriilor au fost mult mai numeroşi decât în ziua precedentă. În aplauzele acestora s-au desfăşurat probele de concurs, unde echipele s-au luptat pentru fiecare punct pus în joc. Câştigătorii grupei B sunt, în ordinea clasamentului: Colegiul Economic, Grup Şcolar „Ghe. Lazăr” Pecica”, respectiv Liceul de Artă „S. Drăgoi”. Diferenţa foarte redusă între punctajele obţinute vine să accentuaze faptul că „bătălia” între licee a fost foarte strânsă. Aşteptăm cu nerăbdare finala din data de 20 mai, în care câştigătorul locului întâi urmează să concureze cu echipele clasate pe primele poziţii în judeţele Bihor, respectiv Hunedoara. Multă baftă în pregătirea pentru etapa următoare tuturor celor şase echipe!”, a declarat Paul Albu, vicepreşedintele Asociaţiei Educatio.
„Doresc să le mulţumesc echipelor care nu au reuşit să treacă de faza grupelor pentru efortul depus în pregătirea elevilor participanţi şi să le asigur de faptul că o muncă susţinută este întotdeauna recompensată. Chiar dacă nu au reuşit anul acesta să se califice, cu siguranţă anul viitor vor deveni un obstacol mult mai dificil în faţa adversarilor din concursul organizat de către Asociaţia Educatio. Celor şase calificate le doresc spor la muncă în continuare şi, mai ales, felicitări elevilor împlicaţi direct în concurs şi profesorilor care i-au coordonat”, a declarat Glad Varga, preşedintele Asociaţiei Educatio.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *