News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Platforma de gunoi din comuna Bocsig a fost de curând inaugurată, moment în care a devenit și funcțională.

Platoformele de la Bocsig și cea din orașul Pecica au fost construite în cadrul Proiectului Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi în județul Arad. Acestea sunt două platforme de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd şi a deşeurilor menajere.

Conform afirmațiilor primarului comunei Bocsig, Ioan Ciul, platforma comunală din localitatea Bocsig a costat 757.725 lei.
 Cele două platforme de depozitare şi gospodărire a gunoiului de grajd şi a deşeurilor menajere recepționate fac parte din seria de investiţii care se derulează în 69 de localităţi din zone vulnerabile la poluarea cu nutrient, în cadrul Proiectului Controlul Integrat al Poluării cu Nutrienţi.

˝Acest proiect face parte din vasta operațiune a integrării României în Uniunea Europeană. În Europa mediul, protejarea solului și a pânzei freatice, reprezintă unul  dintre cele mai sensibile  domenii. Mă bucur că Bocsigul este printre comunele care a înțeles acest fapt, accesat un protejare a mediului, iar acum l-am finalizat˝, a declarat Eusebiu Pistru, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *