News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Comunicat DGASPC Arad

Local 30 iunie 2010 admin 0

Please follow and like us:
Pin Share

În perioada 9 august 2010 – 20 august 2010 COMISIA DE EVALUARE PERSOANE ADULTE CU HANDICAP ARAD îşi suspendă activitatea. În acest sens rugăm persoanele încadrate într-o categorie de persoane cu dizabilităţi sau curatorii persoanlor cu dizabilităţi, care au termen de revizuire în această perioadă, să se prezinte la primăria de domiciliu pentru depunerea dosarelor, în vederea reînoirii certificatului, pentru a nu pierde drepturile prevăzute de lege.

Serviciul de Evaluare Complexă Persoane Adulte cu Handicap în această perioadă îşi continuă activitatea, astfel se vor prelua cererile beneficiarilor prin asistenţii sociali ai primăriilor de domiciliu.

Totodată Comisia de Evaluare Persoane cu Handicap Adulte informează persoanele interesate, că începând cu data de 1 august 2010, va lua în considerare doar refereatele medicale ale medicilor de familie sau ale medicilor specialişti, redactate pe calculator, conform formularului tip postat pe site-ul DGASPC Arad, www.dgaspc-arad.ro, la secţiunea formulare, formulare-tipizate.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *