News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

În această perioadă se organizează concursul pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate în unităţile de învăţământ preuniversitar, prin titularizare, detaşare la cerere şi suplinire.

În judeţul Arad avem un număr de 115 posturi vacante titularizabile.

În perioada 14-25 iunie 2010 a avut loc înregistrarea cererilor de înscriere la secretariatele unităţii de învăţământ care au fost desemnate centre de concurs/ înscriere : Şcoala Generală „Aurel Vlaicu” Arad şi Şcoala Generală Nr. 12 Arad. S-au înscris peste 1300 de candidaţi.

Etapa următoare este validarea electronică a fişelor de înscriere de către candidaţi (prin semnătură), conform graficului stabilit de comisia de organizare şi desfăşurare a concursului în perioada 5-7 iulie 2010, la cele două centre la care s-a organizat şi înscrierea. Prin validarea electronică candidaţii confirmă datele introduse în baza de date iar după aceasta nu se mai pot face modificări în fişa de înscriere care permite participarea la concurs.

Absolvenţii promoţiei 2010 vor prezenta la validare şi adeverinţa de licenţă, în copie legalizată notarial.

Participarea la validare este obligatorie (pentru a putea participa la concurs) şi se va face după o programare care va fi afişată la cele două centre menţionate mai sus şi pe www.isjarad.ro/Forum, la secţiunea MIŞCAREA PERSONALULUI DIDACTIC.

Absolvenţii 2010 care nu şi-au validat fişa în perioada 5-7 iulie 2010 vor valida fişa de înscriere în data de 13 iulie 2010, când vor prezenta şi adeverinţa de licenţă, în copie legalizată notarial.

Concursul va avea loc în data 14 iulie 2010 iar pentru disciplinele la care se susţin probe practice sau orale acestea se organizează în zilele de 9 şi 12 iulie 2010.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *