News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Galis_12_07_2011

Rezultatul obținut de PNL în municipiul Arad este considerat un eșec major de către reprezentanții Biroului Politic al Organizației Municipale Arad, informează Florin Galiş, preşedintele organizaţiei.

Acesta consideră că, dincolo de speculațiile gratuite și iresponsabile ale unor răuvoitori referitoare la anumite presupuse înţelegeri de culise cu alte formațiuni politice care nu caută decât să tragă foloase dintr-o situație şi așa dificilă a PNL, rezultatul în sine reprezintă un factor de profundă insatisfacție, dar și de o necesară asumare de către Biroul Politic al Organizaţiei Municipale PNL. Aceasta asumare se va concretiza în faptul că, respectând prevederile statutare și regulamentele interne, mandatul Organizaţiei Municipale PNL Arad se va afla la dispoziția Biroului Județean al PNL, care, la prima sa întrunire, va putea decide demiterea conducerii municipale.

Referitor la această situație, președintele Organizației Municipale PNL Arad, Florin Galiș, a declarat: „Sunt mâhnit, dezamăgit și contrariat de rezultatul obținut de PNL în Municipiul Arad. E absolut normal să îmi asum, înaintea oricărui alt coleg, acest rezultat al echipei noastre și să îmi pun mandatul la dispoziția Biroului Județean. Aș putea găsi multe explicații ale scorului slab, de la erori la nivel macro și pâna la anti-campania derulată de anumite grupări din PNL Arad. Dar cred că aceste lucruri vor face obiectul unei analize serioase ale conducerii județene. Cert este că părțile bune ale muncii pe care am făcut-o până acum trebuie preluate iar părțile negative vor trebui stârpite de viitoarea conducere a organizației. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat cu dedicare și seriozitate în efortul de a ridica PNL în Arad, în unele dintre condițiile cele mai dificile din țară, referitor la lipsa acută a resurselor și a oricărui sprijin instituțional. Îi felicit pe colegii noştri din județ, care prin efortul lor au reușit să ridice scorul filialei către trendul național. Orice om politic ajunge la un moment dat la un moment de reflecție. Vom și voi folosi acest moment greu în viața organizației pentru această reflecție”.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *