News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar, alături de preşedintele organizaţiei municipale Laurenţiu Hălmăgean şi de vicepreşedintele Ioan Crişan semnează mâine, la Bucureşti, acordul de constituire al Uniunii Social Liberale (USL) la nivelul judeţului Arad. Actul cu partenerii liberali şi conservatori va fi semnat în prezenţa secretarilor generali Liviu Dragnea (PSD) şi Radu Stroe (PNL). Constituirea alianţelor la nivel judeţean este o etapă prevăzută în Protocolul prin care s-a constituit Uniunea Social Liberală, la începutul lunii februarie.

Obiectivul Uniunii Social Liberale la Arad, pe termen scurt, este să constituie majorităţi în consiliile locale, acolo unde este cazul. Acordul prevede realizarea unor paşi pentru a stabilirea candidaţilor comuni în vederea alegerilor locale. Astfel, partidele semnatare vor stabili, prin mecanisme statutare proprii, propunerile de candidaţi pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Aradului, care vor fi incluse în cercetările sociologice până cel târziu la 31 aprilie. De asemenea, până în data de 15 octombrie se va decide în ce localităţi din judeţ vor fi prezentate candidaturi comune.

„Am încredere că Uniunea Social Liberală este o alternaivă credibilă pentru arădeni. PDL a făcut prea mult rău arădenilor, a pierdut încrederea populaţiei. Împreună cu partenerii noştri trebuie să reparăm nedreptăţile sociale, să refacem climatul economic, să punem ordine în administraţia locală, să stopăm clientelismul şi scurgerea banilor publici spre firmele de partid. Putem realiza aceste obiective împreună, pentru că relaţia de colaborare la Arad cu cei din PNL şi PC este foarte bună. Aşa cum am anunţat deja, se lucrează la Arad pentru realizarea unei Agende politice locale a Uniunii Social Liberale, în care vom prezenta obiectivele noastre la nivel judeţean” a declarat preşedintele PSD Arad, Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *