News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Conducerea sub influența alcoolului, principala infracțiune din acest weekend Conducerea sub influența alcoolului, principala infracțiune din acest weekend
Please follow and like us:
Pin Share

Polițiștii Biroului Rutier cercetează un arădean de 63 de ani, care, în seara zilei de 13 septembrie a.c., în timp ce conducea un moped pe strada Cocorilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cu aceeași alcoolemie de fost depistat, în ziua de 12 septemrbie a.c., un bărbat de 63 de ani, din Cuvin, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități.

Au mai fost depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului: pe raza localității Secusigiu, un bărbat de 50 de ani, cu o alcoolemie de 0,69 mg./l. alcool pur în aerul expiratși pe raza localității Sebiș, un arădean de 38 de ani, cu o alcoolemie de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcolemiei.

Au condus autoturisme fără a deține permis de conducere: un minor de 16 ani, din Măderat, pe raza aceleiași localități și un tânăr de 24 de ani, din Șiria, pe raza aceleiași localități.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *