News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

Începând cu luna decembrie 2009, democraţia şi statul de drept au cunoscut un puternic proces de erodare, de substituire a instituţiilor statului de drept prevăzute de Constituţia României, ajungându-se ca voinţa şi acţiunea politică să fie concentrate în mod discreţionar şi neconstituţional în mâna unui singur om. Acest om a ajuns să dicteze puterii executive, puterii legislative şi celei judecătoreşti, ceea ce reprezintă un grav derapaj de la principiile fundamentale ale Constituţiei României.

În aceste condiţii, instituţiile statului democratic, aşa cum sunt ele definite în Constituţia României, în baza principiului separaţiei puterilor în stat, au fost puse în imposibilitatea practică de a mai funcţiona.

Majoritatea deciziilor politice majore din ultimii 3 ani au fost luate în afara cadrului de funcţionare democratică a statului şi împotriva voinţei poporului.

 Consecinţele acestor acte politice au fost nu doar deteriorarea funcţionării instituţiilor democratice ale statului, până la punerea sub semnul întrebării a existenţei statului de drept, dar şi deteriorarea gravă a nivelului de trai al populaţiei, extinderea sărăciei, falimentul a sute de mii de societăţi comerciale, erodarea gravă a capitalului românesc.

Prin participarea masivă la  Referendum avem ocazia de a clarifica situaţia politică din România si astfel să punem capăt unei perioade negre pentru salariaţii din România, cărora în ultimii doi ani le-au fost diminuate până la eliminare drepturile, au fost transformaţi în sclavi ai secolului XXI, în favoarea unor interese şi afaceri internaţionale si de grup ale partidelor care s-au aflat la putere până în Mai 2012.

Dacă REFERENDUMUL este invalidat datorită neparticipării, ne aşteaptă ani de scandaluri, instabilitate politică, sărăcie, recesiune precum şi declinul economic şi al democraţiei.

CONSIDERĂM CĂ ACTUALA SITUAŢIE NU MAI POATE CONTINUA ŞI PENTRU ACEASTA CNSLR – FRĂŢIA Filiala ARAD SOLICITĂ TUTUROR SALARIAŢILOR ŞI CETĂŢENILOR CU DREPT DE VOT SĂ PARTICIPE LA REFERENDUM DIN 29 IULIE 2012 ŞI SĂ ÎŞI EXPRIME OPŢIUNEA,  CU SPERANTA CA DOAR ASA SE POATE DETENSIONA SITUATIA ŞI SE POATE REINSTALA  STATUL DE DREPT ŞI RESTABILI  STATUL SOCIAL.

NU RENUNTATI LA DREPTUL VOSTRU LA VOT ! PARTICIPATI LA REFERENDUM !

NEPARTICIPAREA, LA REFERENDUMUL DIN 29 IULIE 2012, NU ESTE O SOLUTIE, ESTE O IRESPONSABILITATE !

Presedinte

Toma Petre

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *