News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Biroul Permanent Judeţean al PSD Arad s-a întrunit joi seara la Ineu, ca parte a strategiei conducerii partidului de a descentraliza procesul decizional. „Transparenţa în luarea deciziilor şi deplasarea conducerii PSD Arad în judeţ, în faţa liderilor din fiecare zonă a Aradului este una dintre promisiunile pe care le-am făcut colegilor, atunci când am fost ales preşedinte. Astfel de întâlniri înbunătăţesc comunicarea cu membrii noştri de partid”, a spus Dorel Căprar, preşedintele PSD Arad.

În cadrul şedinţei, s-a decis punerea în aplicare a Hotărârii privind coordonarea politică a aleşilor locali PSD, sens în care Biroul Permanent Judeţean a hotărât validarea unor supleanţi în consiliile locale Sântana, Bârsa şi Târnova. La Sântana, consilierul Neamţ Petru a fost exclus din partid, locul său fiind luat de către doamna Rus Irina. La Bârsa a fost aplicată sancţiunea excluderii domnului Oancea Marius, mandatul său de consilier revenindu-i domnului Verişgan Pavel. La Târnova, domnul Pascu Ioan a demisionat din PSD, fiind validat mandatul de supleant al domnului Opriţa Ilie.

În ceea ce priveşte organizaţia PSD Ineu, Comisia Judeţeană de Arbitraj şi Integritate Morală, întrunită luni 7 februarie, a respins contestaţia domnului Căscătău Nicolae, confirmând astfel hotărârea Biroului Permanent Judeţean privind revocarea sa din funcţia de preşedinte. Astfel, a fost validată desemnarea domnului Rada Ioan în calitatea de preşedinte inerimar al PSD Ineu, având mandatul şi sprijinul conducerii PSD Arad pentru consolidarea organizaţiei şi desfăşurarea unei conferinţe extraordinare de alegeri.  „Am încredere că la Ieu vom avea o organizaţie mai activă şi mai eficientă” a declarat preşedintele Dorel Căprar.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *