News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Consiliul Judeţean Arad susţine Turneul Internațional de Tenis Senioare – Trofeul Ilie Năstase Consiliul Judeţean Arad susţine Turneul Internațional de Tenis Senioare – Trofeul Ilie Năstase
Please follow and like us:
Pin Share

Cea de-a XV-a ediție a Turneului Internațional de Tenis – Senioare – Trofeul Ilie Năstase, se va desfășura la Arad,  în perioada 13 – 22 septembrie, la Clubul Activ.

Vicepreședintele  Consiliului Județean Arad, Anela Freer, director al turneului, și Adrian Iva, președinte al Fundației Alber, au anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, detaliile organizatorice ale turneului.

„Aradul se află pe harta tenisului românesc. La ora actuală se desfășoară patru turnee de tenis feminin în România, incluse în circuitul ITF, iar cel de  la Arad este al doilea, după București. Vorbim de un turneu ITF de 25.000 de dolari. Este un nou moment al parteneriatului pe care îl construim împreună cu Fundația Alber, dar și cu directorul turneului, doamna Anela Freer,  pentru a aduce Aradul pe harta tenisului internațional”, a declarat vicepreședintele CJA.

Anela Freer, directorul turneului și reprezentant al CS Tenis Fan Arad, a vorbit despre tradiția pe care o are deja acest eveniment, organizat cu sprijinul Federației Române de Tenis, Consiliului Județean Arad, Centrului Cultural Județean Arad și  Fundației Alber. Turneul a crescut de la an la an, oferind astăzi premii în valoare de  25.000 de dolari și 50 puncte WTA, pentru câştigătoare.

Turneul arădean a fost de-a lungul timpului onorat de prezența lui Ilie Năstase, dar și a unor jucătoare, dintre care amintim: Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu, Gabi Ruse, Raluca Olaru, Irina Bara sau Andreea Mitu. Anul acesta, la Arad vor veni jucătoare foarte bine clasate, din peste 30 de țări, astfel încât se anunță un regal al sportului alb. Turneul Internațional de Tenis ITF Arad se află sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *