News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Consiliul Local Seleuş a fost dizolvat marţi, printr-o sentinţă a Tribunalului Arad, după un proces care s-a întins pe durata a mai multe luni de zile. „Mă bucur că Justiţia a făcut dreptate cetăţenilor din comuna Seleuş, care nu-i mai doresc în Consiliul Local pe reprezentanţii PDL, PSD, PC şi PNŢCD. Este vorba de şase persoane, care s-au opus dezvoltării comunei. Va asigur că la alegerile care vor urma aceştia nu vor mai strânge, împreună, nici 50 de voturi”, a declarat pentru NEWS-AR Cristian Branc, primarul comunei Seleuş.
Reamintim că Tribunalul Arad a fost sesizat să constate dizolvarea Consiliului Local Seleuş, care nu s-a întrunit vreme de două luni în şedinţă ordinară, din lipsă de cvorum. Conform legii, dacă timp de două luni consecutiv consiliul nu se întruneşte în şedinţă, dizolvarea acestuia va fi constatată de instanţa judecătorească.
În situaţia în care se va face recurs la sentinţa de astăzi, procesul va continua la Curtea de Apel Timişoara. Dacă recursul va fi respins, Prefectura va trebui ca în termen de 90 de zile să înainteze Guvernului documentaţia necesară pentru ca Executivul să stabilească data alegerilor anticipate în comună.(news-ar)

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *