News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Preşedintele interimar al Republicii Moldova susţine astăzi un discurs în faţa Camerelor Reunite ale Parlamentului. Senatorul PD-L Constantin Traian Igaş consideră binevenită această apropiere din partea unei noi democraţii. „Vizita preşedintelui interimar Mihai Ghimpu ne arată o nouă abordare a politicii externe a şefului statului care, cu siguranţă, face parte din oamenii politici cu viziune democratică”, este de părere senatorul arădean.
La data de 7 aprilie 2009, o parte din tinerii adunaţi în Piaţa Marii Adunări Naţionale atacau sediile preşedenţiei şi parlamentului iar la un an de la evenimente, noua conducere instaurată vizitează România într-un cadru oficial. „La 7 aprilie 2010 România comemora victimele din Republica Moldova încercând să ajute această ţară pe mai multe planuri, prin ajutoare financiare şi susţinere europeană”, afirmă parlamentarul democrat-liberal Constantin Traian Igaş (foto).
Senatorul arădean este de părere că România, cu un trecut democratic de peste 20 de ani, are datoria de a ajuta Republica Moldova în procesul de integrare în marea familie a democraţiei mondiale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *