News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

traian_igas4

Unul dintre partidele de guvernământ s-a trezit la realitate şi a decis să părăsească Executivul condus de Victor Ponta. Parte din membrii Guvernului s-au săturat de minciunile lui Ponta şi au înţeles mesajul electoratului lor luând decizia înţeleaptă de a se întoarce şi de a se ocupa de comunitatea pe care o reprezintă. Pe acest principiu sper că se vor mai deştepta şi altii şi vor realiza că sunt în afara programului la care au aderat odată cu asumarea guvernării. Anticipez că vom mai avea parte de grupări politice care se vor sătura de gogoşile umflate ale lui Victor Ponta.

Minciuna la nesfârşit îl va duce, într-un final, pe Victor Ponta în mediocritatea politicii. De fapt, electoratul s-a prezentat masiv la vot, fără a fi motivat de o sticlă de ulei şi o pungă de făină, tocmai pentru a taxa minciuna, aroganţa şi dispreţul politicienilor care şi-au întors faţa de la popor.

PSD a avut ocazia de a demonstra că şi-a învăţat lecţia dar se pare că tentaţia puterii este prea mare pentru membrii acestui partid.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.