News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

igas mai

Ieri, USL a mai făcut un pas în spate. România a mai făcut un pas în spate. Statutul parlamentarilor a devenit o adevărată miză pentru parlamentarii USL. Dezbaterile pe statut au fost mai aprinse decât cele pe buget în interiorul alianței socialiste.

În calitate de fost președinte al Comisiei pentru Regulament susțin că parlamentarii nu au nevoie de superimunitate. USL a creat această superimunitate pentru a-și proteja aleșii, destul de mulți, aflați în situația de a-și pierde mandatul. Avem un exemplu recent și vor mai urma și alții.

Incompatibilitatea este prevazută de o lege organică și tot prin lege s-a stabilit și instituția care stabilește starea de incompatibilitate, Agenția Națională de Integritate.

USL vrea din nou să aplice dubla măsură prin introducerea amendamentului de atacare a raportului de evaluare a ANI în termen de 45 de zile, deși un funcționare public se supune unui termen de 15 zile.

USL se vrea promotorul debirocratizării României, dar la primul test ne dovedește lipsa de coerență și corectitudine față de cetățenii obișnuiți.

USL lucrează fără încetare pentru a respecta cerința liderului de facto al USL, premierul Victor Ponta: Avem guvernarea, dar nu avem puterea”. Cu certitudine USL tinde să devină un simbol al puterii absolute.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *