News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

newsarad stiri arad

La întâlnirea din 28 februarie organizată pentru locuitorii din zona Calea Romanilor, au răspuns pozitiv invitației peste 20 de persoane.Prevederile proiectului inițiat de consilierii Claudiu Cristea și Camelia Răsunoiu, care ar reduce nivelul Gigacaloriei la un preț mai suportabil pentru populație, au fost susținute de cetățenii prezenți la întâlnirea cetățenească prin tabele cu semnături.

Asemeni dezbaterii anterioare, s-au purtat discuții despre sistemul de termoficare în ansamblul său, acesta fiind identificat de către cetățeni ca o bulină neagră a administrațiilor locale din ultimii 10 ani. Însă primul pas este într-adevăr atenuarea costului de producție și livrare a căldurii, drept pentru care Petiția ce sprijină realizarea acestui lucru este distribuită către cât mai mulți arădeni.

Arădenii sunt așteptați în continuare la aceste întâlniri cetățenești. Următoarea dată programată este 2 martie, ora 17:30 și vizează zona Alfa. Locația planificată se află pe stada Condurașilor, Școala Generală nr. 3.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *