News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Controale ISU Arad la evenimente organizate de Revelion Controale ISU Arad la evenimente organizate de Revelion
Please follow and like us:
Pin Share

În această perioadă, activitățile de control au fost orientate cu precădere, la obiectivele la care s-a organizat Revelionul sau evenimente cu public numeros.

Astfel, inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al Județului Arad au efectuat în noaptea dintre ani 5 controale pe linia apărării împotriva incendiilor, la operatorii economici din județ și municipiu.

Pe timpul verificărilor, au fost identificate: un obiectiv care nu dețineau autorizația de securitate la incendiu, un obiectiv a cărui autorizație de securitate la incendiu și-a pierdut valabilitatea, iar 3 unde s-au constatat încălcări care țin de exploatarea necorespunzătoare a căilor de evacuare și a mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor.

În urma acestora, au fost constatate 9 deficiențe, fiind aplicate următoarele sancțiuni contravenționale: un avertisment și 8 amenzi în cuantum de 115.550 lei.

Întrucât securitatea celor care aleg să își petreacă timpul liber în astfel de locații este primordială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *