News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Corul de la Pecica a cântat la Târgul de Crăciun din Arad Corul de la Pecica a cântat la Târgul de Crăciun din Arad
Please follow and like us:
Pin Share

Programul cultural artistic de la Târgul de Crăciun organizat în jurul Palatului Administrativ din Arad include invitați din tot județul.

Sâmbătă a fost rândul pecicanilor să-i introducă pe cei prezenți în atmosfera Crăciunului. Corul Liceului Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” Pecica, dirijat de profesorul Alexandru Zaharia, a fost invitat de Centrul Municipal de Cultură din Arad pentru a desfășura un program artistic pe scena amplasată în Parcul Mihai Eminescu din Arad la Târgul de Crăciun.

Printre membrii corului pecican s-au aflat și câteva eleve ale clasei de canto a doamnei Dulcica Florea de la Colegiul de Arte ,,Sabin Drăgoi” din Arad, în cadrul parteneriatului ,,Muzica ne poate uni”. Alături de cor, pe scenă, a urcat Mioara Șiculan, interpretă și solistă de muzică populară, care a delectat asistența cu câteva colinde.

Corul a fost însoțit de părinți și bunici, de directorii Liceului Teoretic ,,Gheorghe Lazăr” Pecica, prof. Daniel Toth și prof. Blazena Karkus, acesta susținând și un scurt moment poetic, dar și de Petru Antal, primarul orașului Pecica.

 

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *