News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cosmin Buruc: „Administraţia Bibarţ-Falcă, zero soluţii dar tupeu maxim“ Cosmin Buruc: „Administraţia Bibarţ-Falcă, zero soluţii dar tupeu maxim“
Please follow and like us:
Pin Share

Adminstraţia Bibarţ moşteneşte toate metehnele perioadei Falcă, cu accent pe secretomania şi lipsa de transparenţă faţă de arădeni. O face în mod constant, total neprofesionist, parţial din neputinţă şi parţial din rea voinţă, spune consilierul social-democrat Cosmin Buruc.

„În tradiţia uzualelor cacealmale Falcă, actualul primar interimar PNL dă dovadă de dispreţ faţă de cetăţeni şi consilierii locali din opoziţie. Numai astfel se explică cum o echipă, teoretic presupus responsabilă, poate să trimită la 11 noaptea, în preziua şedinţei, o documentaţie precară legată de un proiect de hotărăre, introdus pompieristic pe ordinea de zi în ultimul moment. Şi ce subiect ! Reglementarea regimului de funcţionare a teraselor din municipiu. Totul pe repede înainte, fără nicio explicaţie, fără niciun studiu. Unde în ţară se mai întâmplă aşa ceva ? Doar la Arad este posibil ca o echipă crescută şi şcolită de Falcă să procedeze cu atâta amatorism. Domnilor, cu toţii am dori să vedem un studiu serios, fundamentat de trafic înainte de a ne pronunţa. După atâtea şi atătea proiecte neserioase, nerealiste şi în detrimentul micilor întreprinzători nu putem risca să complicăm situaţia şi aşa disperată a agenţilor economici din oraş. Sigur că Falcă şi Bibarţ au gândit-o politic, trimit 3 rânduri de maculatură spre studiu şi apoi dau vina pe PSD. Evident, PNL zero soluţii şi tupeu maxim.

Mai grav, în aceeaşi şedinţă, liberalii a propus direcţionarea a 13,7 milioane de lei în vid ! Cum poţi să votezi atribuirea unei sume fără a-i cunoaşte destinaţia ? Bileţele scrise de mână în şedinţă, listuţe făcute cu 5 minute înainte, într-un haos total, toate acestea spun totul despre lipsa acută de profesionalism a administraţiei Bibarţ.

De ce să sufere arădenii din cauza opacităţii unei echipe care a făcut numai şi numai rău Aradului de 16 ani încoace.” afirmă consilierul PSD Arad Cosmin Buruc.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *