News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

COVID-19 stopează şi derby-ul Pecica – Crişul! Lipova îşi poate recupera fotoliul de lider COVID-19 stopează şi derby-ul Pecica – Crişul! Lipova îşi poate recupera fotoliul de lider
Please follow and like us:
Pin Share

Progresul Pecica a anunţat încă de la mijlocul acestei săptămâni că se confruntă cu numeroase cazuri de infectare cu SARS-COV-2 în lot, fapt pentru care conducerea clubului a făcut formalităţile pentru amânarea meciului de sâmbătă, cu Crişul Chişineu Criş. Lider după victoria din restanţă cu Cermeiul, trupa lui “Ştili” Abrudean a fost de acord cu amânarea partidei, mai ales că şi chişoanii s-au confruntat cu o situaţie similară acum trei săptămâni. Cum şi FRF a dat undă verde cererii pecicanilor, derby-ul judeţean din weekend este amânat. O amânare ce nu le pică, totuşi, bine pecicanilor, care veneau după victoria la scor de tenis de la Ghiroda, pe care o puteau dubla cu un rezultat bun în “Pădurice”, în faţa liderului. În condiţiile date, Şoimii Lipova atacă din nou poziţia de lider, după două egaluri la rând, acasă cu Ghiroda şi în deplasare, la Crişul. Profitând şi de faptul că cei din Chişineu Criş nu joacă, lipovanii lui Flavius Sabău au ocazia să îşi recupereze, chiar dacă doar intermediar, fotoliul de lider al seriei a opta din Liga a III-a. Pe arena “Banatul” din Sânnicolau Mic soseşte mâine, ora 15, “lanterna roşie” din Becicherecu Mic, echipă formată din juniori, cu un singur punct după şapte etape.

Focar la Pecica! Şoimii s-a despărţit de încă doi jucători

Cu o victorie în faţa puştilor de pe Bega, “şoimii” ar face 18 puncte şi ar trece pe primul loc, la un punct de Crişul, care însă ar urma să aibă din nou o restanţă de jucat. Practic, echipa condusă de Radu Pop are o serie abordabilă până la vacanţă, cu meciuri împotriva ultimelor trei clasate, având cele mai mari şanse să termine campioană de toamnă în “C8”. Scăpată pentru moment şi de cazurile de coronavirus, Lipova anunţă, în schimb, despărţirea de doi jucători: atacantul Alexandru Moise şi fostul fundaş de bandă stângă al UTA-ei şi Ripensiei, Ionuţ Gavrilă. Cei doi nu s-au acomodat şi integrat în echipă, iar cele două părţi şi-au strâns mâna pentru o despărţire amiabilă. Cum şi Denis Rusu e o pierdere importantă pentru echipă, Sabău nu mai are atât de multe variante la dispoziţie, în atac urmând să fie urcat, alături de Codoban, tânărul Fabio Trip, timişorean împrumutat de la ASU Poli.

Cermeiul, misiune grea în fieful lui ACS Poli

Vineri, de la ora 15, va juca în cadrul etapei a opta o altă divizionară terţă arădeană, Gloria Lunca Teuz Cermei. Victorioşi cu Becicherecu Mic şi la Ezeriş, “sămădăii” lui Flavius Moisă au pierdut pe undeva aşteptat marţi, în restanţa de la Criş. Echipa e însă în creştere, urcând pe locul 8, doar că vine un alt meci dificil, în fieful unei formaţii aflate pe val. ACS Poli Timişoara are o serie excelentă în ultima perioadă, totul culminând cu victoria de la Dumbrăviţa. Pe patru în serie, timişorenii lui Bălace ţintesc podiumul şi sunt şi cu gândul la revanşă, după ce formaţia din Cermei i-a eliminat din Cupa României. Meciul ACS Poli – Gloria Cermei se joacă mâine, pe arena „Electrica”. Ivan, R.Popa, Ianc și Bulza sunt absenţele arădenilor.

 

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *