News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cristian Ispravnic (PSD): „Iustin Cionca încurajează evaziunea fiscală” Cristian Ispravnic (PSD): „Iustin Cionca încurajează evaziunea fiscală”
Please follow and like us:
Pin Share

Consilierul judeţean PSD Cristian Ispravnic este contrariat de ieşirea publică a preşedintelui CJA, Iustin Cionca, în care acesta din urmă încurajează evaziunea fiscală, prin atacuri repetate la adresa anumitor instituţii ale statului.

„M-a uimit ieşirea publică a preşedintelui Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca, în care acesta punea la zid controalele făcute de anumite instituţii ale statului la târgul «Produs în Arad», eveniment ce se desfăşoară în Piaţa Avram Iancu. Domnul Cionca vorbeşte despre controale ale Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor şi ale ANAF. Nu înţeleg de ce aceste instituţii nu ar avea dreptul să verifice calitatea produselor oferite spre comercializare sau dacă anumiţi comercianţi respectă legea. Practic, Iustin Cionca instigă la nerespectarea legilor, lucru care este extrem de grav pentru o persoană aflată în poziţia domniei sale. Probabil că preşedintele CJA este obişnuit de pe vremea PDL, când asemenea instituţii erau la comanda directă a şefilor lui de partid şi cu un simplu telefon decideau cine trebuie pus la punct. Partidul Social Democrat nu a făcut nicio sesizare la adresa ANAF pentru a descinde la acest târg şi chiar solicit public acestei instituţii să spună în ce context au fost decise aceste controale. Poziţia lui Iustin Cionca este cu atât mai ciudată cu cât şeful Finanţelor Publice din Arad şi directorul DSVSA au fost puşi pe funcţii pe vrema guvernărilor PDL şi PNL și nu au nicio legătură cu PSD Arad. În condiţiile date, nu înţeleg despre ce presiuni ale PSD vorbeşte Iustin Cionca, care din nou este preocupat mai mult de politică, decât de administrarea județului, de problemele din spitale, de drumurile județene care arată sub orice critică și așa mai departe”, spune consilierul judeţean Cristian Ispravnic.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *