News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cristiano Ronaldo postează o fotografie nemaivăzută până acum cu fiica lui în vârstă de trei săptămâni Cristiano Ronaldo postează o fotografie nemaivăzută până acum cu fiica lui în vârstă de trei săptămâni
Please follow and like us:
Pin Share

Fotbalistul portughez a postat sâmbătă, 30 aprilie, o fotografie cu el și cu cea mică pe contul său de Instagram.

În timp ce prenumele fiicei lui Cristiano Ronaldo și al soției sale Georgina Rodriguez, născută pe 18 aprilie, rămâne necunoscut, sportivul a publicat pentru prima dată o fotografie în care îl arată doar cu ea. În fotografia alb-negru, atacantul lui Manchester United, așezat pe canapea, fără cămașă, se uită tandru la micuțul bebeluș, care poartă o șapcă mică albă, tricotată, și doarme adânc.

„Iubire eternă”, a scris apoi tatăl lui Cristiano Junior, 11 ani, gemenii Eva și Mateo, 4 ani, și Alana Martina, 4 ani. Un moment de tandrețe după o tragedie, fratele geamăn al micuței decedând în timpul nașterii: o pierdere pe care părinții ei o anunțaseră într-o declarație comună pe 18 aprilie, pe Instagram, eveniment care a mișcat mulți oameni, susținători, prieteni și familie.

Pe lângă fani, nume mari din fotbal au comentat imaginea, inclusiv atacantul centru al lui Real Madrid, Karim Benzema, cu un emoji de la palmă la palmă, folosit în mod obișnuit pentru a reprezenta rugăciunea. Dar și celebrul brazilian Pelé, care a scris „Dumnezeu să te binecuvânteze”, precum și partenerul său din echipa Manchester United, Marcus Rashford, care a lăsat o inimă roșie.

Sora Georginei Rodriguez, Ivana, i-a transmis și cumnatului ei o notă: „Cea mai minunată din lume”, cât despre Katia Aveiro, sora mai mare a jucătorului, ea a scris: „Viețile mele”. În două zile, postarea a generat peste 18 milioane de comentarii.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *