News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Crişul – Lipova şi Cermei – Pecica, dueluri arădene în Cupa României Crişul – Lipova şi Cermei – Pecica, dueluri arădene în Cupa României
Please follow and like us:
Pin Share

Federația Română de Fotbal a stabilit programul meciurilor din turul doi al Cupei României, ediția 2020/2021. Meciurile acestei faze se vor disputa marţi, 22 septembrie, de la ora 16:30, într-o singură manșă. În această fază a competiției vor evolua cele 30 de echipe calificate din turul anterior și alte 24 de formații care au evoluat în sezonul recent încheiat al Ligii a III-a.  În total sunt 27 de meciuri determinate prin împerecherea echipelor pe baza criteriului geografic.

Gloria Lunca Teuz Cermei este singura formație ce a intrat în cursă din primul tur și după ce a trecut la penalty-uri de ACS Poli, la Timişoara, va avea parte în turul secund de un derby arădean. Cermeiul şi Pecica se înfruntă și sâmbătă în campionat, pentru ca trei zile mai târziu cele două echipe să reediteze duelul în Cupă.

Și celelalte două divizionare terțe arădene vor juca între ele, într-o manșă ce se anunță și mai interesantă, ținând cont că Crișul Chişineu Criş și Şoimii Lipova au încheiat vecine de clasament în ediţia trecută de campionat din C4, „îngheţată” de FRF: Lipova pe doi, iar Crişul pe trei.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *