News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Csilla Aur : „PSD Arad sprijină educația copiilor și propune înființarea de noi creșe în Arad“ Csilla Aur : „PSD Arad sprijină educația copiilor și propune înființarea de noi creșe în Arad“
Please follow and like us:
Pin Share

Echipa social-democrată din Consiliul Local Municipal a depus astăzi un nou proiect de hotărâre care vizează înființarea unor creșe în Arad, accentul fiind pus pe locații limitrofe zonei industriale. Sursa de finanțare urmează să fie de la bugetul local.

„Așteptările arădenilor care ne-au votat sunt mari și ne străduim să nu îi dezamăgim. De aceea, fiind în opoziție, principala noastră armă sunt inițiativele, în conformitate cu ceea ce am promis oamenilor. Pentru asta am mers chiar la rădăcina nevoilor sociale ale multor familii din Arad, care se confruntă cu probleme serioase de venituri, spațiu și timp când vine vorba despre copiii cu vârstă antepreșcolară. Da, educația costă iar administrația locală are obligația, în primul rând morală, de a susține eforturile acelor părinți care nu au posibilitatea materială de a apela la zona privată. De aici și ideea înființării de noi creșe, cât mai aproape de locurile de muncă ale părinților. Înainte de toate este și dorința exprimată de mii de arădeni cu care am stat de vorbă în cartiere. Conform proiectului nostru de hotârâre sumele necesare înființării creșelor se asigură din bugetul local sau din fonduri atrase, inclusiv din fonduri europene. Sperăm ca acest proiect, atât de necesar Aradului, să fie înțeles, asmiliat și votat de colegii din alte partide” spune consilierul local municipal PSD Csilla Aur.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *