News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CSU Arad nu încheie pe teren liga secundă de rugby: Marian Grindei are Covid-19 şi este internat în spital! CSU Arad nu încheie pe teren liga secundă de rugby: Marian Grindei are Covid-19 şi este internat în spital!
Please follow and like us:
Pin Share

Divizionara secundă de rugby CS Universitatea Arad mai avea de jucat trei meciuri în acest sezon, din cadrul play-out-ului Diviziei Naţionale de seniori. Prima partidă era programată chiar sâmbătă, la Suceava, urma apoi săptămâna viitoare meciul cu Griviţa şi încă o deplasare, la Gura Humorului. Doar că Aradul a anunţat Federaţia că nu poate lua parte la acest final de campionat, atât din cauza problemelor de lot, cât şi a câtorva cazuri de coronavirus: “Am anunţat la Federaţie că avem opt jucători care lucrează la diferite instituţii ale statului şi cărora li s-a transmis să nu părăsească oraşul, alţii au afaceri şi nu le pot lăsa baltă, iar unii dintre noi suntem bolnavi. Practic, nu aveam cu cine să jucăm. Eu sunt de azi noapte internat în spital, marţi am fost depistat cu coronavirus, nu am febră, dar am ceva simptome, dureri de spate în special. O să stau în izolare două săptămâni, dar din spital poate voi ieşi după 2-3 zile, în funcţie de cum mă simt. Un alt coleg de-al nostru, Argintaru, se simte şi el rău şi mi-a spus că se va testa. Cheltuiam oricum bani mulţi pe testări şi nici nu cred că se justifica reluarea ligii secunde, mai ales că acum avem peste opt mii de cazuri noi pe zi la nivel naţional, iar când aveam câteva sute s-a oprit totul.

Grindei: “Nu se justifica reluarea campionatului”

Nu mi se pare logic, am vorbit şi cu preşedintele clubului, Ovidiu Şerban şi am decis să ne retragem din play-out, nu vom juca nici un meci, i-am comunicat şi preşedintelui Federaţiei, Alin Petrache. Probabil că vom pierde meciurile la “masa verde” şi vom termina pe locul 8, ultimul”, ne-a declarat Marian Grindei, antrenor-jucător al CSU Arad. Echipa universitară ocupa locul 6 la întreruprea ligii secunde, cu opt puncte şi un bilanţ de două victorii şi cinci înfrângeri după şapte etape. Odată cu apariţia pandemiei de coronavirus în România, Divizia Naţională nu şi-a mai disputat returul, programat să debuteze la începutul lunii aprilie. Într-un final, Federaţia a decis să se mai joace, din acest sezon, doar play-off (semifinale tur-retur), pentru stabilirea promovatelor şi play-out, în care să fie angrenate echipele de locurile 5-8.

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *