News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CU CE L-A DAT GATA MIHAELA RADULESCU PE FELIX CU CE L-A DAT GATA MIHAELA RADULESCU PE FELIX
Please follow and like us:
Pin Share

Mihaela Rădulescu este o vedetă care ştie să atragă atenţia oriunde ar merge. Chiar dacă este o divă, vedeta petrece mult timp şi la cratiţă.

Mihaela Rădulescu ştie cum să pună bărbaţii pe jar, dar ştie şi cum să-i răsfeţe din punct de veder culinar. Pe stradă se comportă ca o adevărată răsfăţată, dar acasă este o gospodină.

Mihaela Rădulescu a devedit încă o dată că este o adevărată moldoveancă! Vedeta a pus murături şi a postat o imagine cu ele pe o reţea de socializare.

„Nu contează cât de doamnă eşti în lume şi cât de înalte ţi-s tocurile, în bucătărie tot tre’ să-ţi sufleci mânecile şi să pui murături. Altfel nu eşti româncă de soi. Mândră să vă prezint colecţia de toamnă-iarnă la Monaco – pătlagele înfraţite cu kiwi, usturoi cu mango, pepene cu ghimbir, conopidă cu prune. Se poartă la dineuri simandicoase, unde vrei să iei minţile consumatorilor care cred că doar icrele negre sunt delicatese. Murăturile în saramură nu se demodează niciodată. S-aveţi poftă de viaţă!”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mihaela şi Felix îşi trăiesc povestea de dragoste de aproape doi ani. Aceasta a fost căsătorită de trei ori, cu Bogdan Rădulescu, Ştefan Bănică Jr. şi Elan Schwartzenberg. Din căsătoria cu cel din urmă a rezultat un băieţel pe nume Ayan.

Sursa: spynews.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *