News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Please follow and like us:
Pin Share

Spoturi LED pentru mobila_Livarno

 

 Dacă ți-ai propus ca în 2014 să economisești inteligent, din 13 ianuarie o vizită la Lidl te poate ajuta să-ți îndeplinești obiectivele. Te vei bucura de o ofertă largă de corpuri de iluminat și accesorii de izolare termică, care te vor ajuta să reduci cheltuielile pentru energie electrică și termică într-un mod ingenios și practic.

Asigură-te că lumina nu stă aprinsă mai mult decât ai nevoie cu ajutorul lustrei cu telecomandă şi becuri economice, din clasa de eficienţă energetică A (149,00 lei). În același scop poți utiliza și lampa LED cu senzori de mișcare (34,99 lei), care se stinge după cca. 60 de secunde de la părăsirea încăperii și, la detectarea mișcării, luminează rapid, în mai puțin de o secundă. Cu o putere de 6 W, ea va înlocui perfect un bec tradițional de 40 W.

Aliați în scăderea consumului de energie electrică îți vor fi și becurile LED de 5 W (24,99 lei), disponibile în variantele GU 10 sau GU 5.3, dar și becurile LED de 10 W sau 7 W (39,99 lei), care consumă cu până la 80% mai puțin.

Pentru a beneficia de lumină exact unde și cât ai nevoie, poți opta pentru setul de lămpi cu LED-uri economice (19,99 lei/set de 2 buc.), pe care le poți amplasa în dulapuri, datorită dimensiunilor optime (16x4x3 cm). Poți alege și setul de baghete luminoase cu LED-uri (59,99 lei/set de 3 buc.) pentru a conferi un aspect luminos locuinței tale, fără cheltuieli mari. Setul cuprinde şi un adaptor de rețea de 12 V, un cablu de alimentare de 1,5 m și un întrerupător practic.

Vei putea fi sigur că te bucuri de confort termic fără a risipi energie, identificând rapid și cu precizie scurgerile de căldură cu ajutorul scannerului de temperatură cu infraroșu (79,99 lei), ce poate detecta temperaturi de la -40˚C la +220˚C. Poți folosi termostatul programabil pentru calorifer (64,99 lei), care te va ajuta să reduci costurile de încălzire cu până la 30%. Acesta poate fi programat individual pe zile și săptămâni, beneficiind de funcții speciale, printre care și cea pentru o încălzire rapidă, de scurtă durată a radiatorului.

Pentru a diminua pierderile de căldură, alege garnitura autoadezivă pentru izolare (6,99 lei), rezistentă la intemperii și raze UV, disponibilă în role cu lungimea de 5 m sau garnitura de izolare, autoadezivă (16,99 lei), cu sistem automat de adaptare a înălțimii, pentru fisuri de maxim 14 mm.

Iarna aceasta, descoperă cât de simplu și ușor este să economisești, dar și să protejezi mediul, toate acestea fără a renunța la confortul pe care ți-l dorești. Cu ajutorul corpurilor de iluminat și al accesoriilor de izolare termică, disponibile în magazinele Lidl începând cu 13 ianuarie, vei putea să controlezi eficient consumul de energie electrică și termică al casei tale.

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *