News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cu un punct în faţa lui Celtic, la Cluj se face primăvară Cu un punct în faţa lui Celtic, la Cluj se face primăvară
Please follow and like us:
Pin Share

Jucătorii CFR-ului și-au aflat prima pentru calificarea în primăvara Europa League. Repartizați într-o grupă considerată imposibilă, în momentul tragerii la sorți, niciunul dintre jucătorii lui Dan Petrescu nu au prevăzut o calificare în „primăvara europeană”. Așa că nu a existat nicio discuție despre o eventuală primă de calificare și nu s-a stipulat nici în contractele individuale un astfel de detaliu. Totuși, jucătorii nu vor rămâne fără vreun bonus, în condițiile în care vor obține mult așteptata calificare.

ProSport a aflat în exclusivitate că oficialii CFR-ului au anunțat în vestiar, în această săptămânâ, că fiecare fotbalist va fi recompensat cu câte 5000 de euro pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League. Acestor bani li se adaugă încă 15.000 de euro, proveniți din cele trei victorii obținute până acum în grupă.

Pentru club o calificare ar însemna cel puțin 1 milion de euro în plus, față de banii câștigați până acum. Locul 2 în grupă aduce 500.000 de euro, iar eliminarea în primul tur eliminatoriu ar mai aduce 500.000 de euro. În plus, CFR poate câștigat încă 570.000 de euro, dacă învinge Celtic.

Astfel, clujenii și-ar putea rotunji veniturile, care până acum înseamnă 11.621.450 de euro, bani pe care CFR îi are de primit de la UEFA. CFR Cluj și Celtic joacă joi, de la ora 19:55, în ultimul meci din faza grupelor Europa League. Meciul e în direct la Telekom Sport, Digi Sport şi Look Plus. Campioana României are nevoie de un punct, pentru calificare!

(prosport.ro)

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.