News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum a ajuns Andreea Bălan la 49 de kilograme Cum a ajuns Andreea Bălan la 49 de kilograme
Please follow and like us:
Pin Share

Andreea Bălan este mamă a două fetițe, dar afișează o siluetă de invidiat. Artista și-a recăpătat dimensiunile de dinainte de cele două sarcini.

Cântăreața se numără printre femeile norocoase care își pot permite să consume dulciuri, fără să își facă griji în privința greutății. Ea și-a impus o serie de reguli în ceea ce privește alimentația, care o ajută să își păstreze formele de invidiat.

„Nu mănânc multe dulciuri și în general mănânc de două ori pe zi, un singur fel. Nu mănânc multă pâine, nu mănânc prăjeli și atunci pot să îmi permit o dată la 2-3 zile să mănânc o amandină”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Bălan. Se menține prin dans Andreea Bălan nu e genul de femeie cu program strict la sală. Vedeta arde calorii pe scenă și în rest face destulă mișcare după cele două fiice ale sale.

“Nu fac sport deloc, mă mențin prin dans, nu mai am timp să fac sport. Am ajuns la 49 de kilograme, cum eram înainte de primul copil. Mă mențin prin dans, prin show. Am două repetiții sau una pe săptămână, dar am concerte în weekend și de fapt concertele alea mă consumă foarte mult, nu numai că dansez, cânt live, dar și schimb și foarte multe ținute și acel du-te vino pe scările scenei, te obosește”, ne-a spus ea.
Sursa: libertatea.ro

webeditor

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *