News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

CUM A REUSIT MARIA CIOBANU SA SCAPE DE MOARTE! CANTAREATA A AVUT PROBLEME MARI DE SANATATE, INSA MEDICII DIN LOS ANGELES AU SALVAT-O CU UN TRATAMENT- MINUNE CUM A REUSIT MARIA CIOBANU SA SCAPE DE MOARTE! CANTAREATA A AVUT PROBLEME MARI DE SANATATE, INSA MEDICII DIN LOS ANGELES AU SALVAT-O CU UN TRATAMENT- MINUNE
Please follow and like us:
Pin Share

Maria Ciobanu a reusit sa castige razboiul cu boala si, acum, se simte din ce in ce mai bine, ba urca si pe scena fara sa acuze vreo problema de sanatate.

In urma cu cateva luni, apropiatii Mariei Ciobanu din America sustineau ca indragita solista de muzica populara a ajuns pe mana medicilor de peste Ocean, intrucat starea ei de sanatate era una precara. Mai mult, se mergea pana intr-acolo incat sa se spuna ca situatia era extrem de grava si vedeta abia daca avea voie sa stea 20 de minute in picioare, asa ca renuntase, initial la tot, nu iesea din casa si nu se ducea la concerte.

Problemele pe care le avea interpreta erau unele cardiace, insa in asociere cu accidentul vascular suferit vara trecuta, cand ea si-a pierdut temporar memoria, lucrurile se complicau. Din acest motiv, a ales sa apeleze la specialistii din Los Angeles, care i-au si administrat un tratament minune care a dat rezultate imediate.

Astfel, incet incet, Maria Ciobanu si-a revenit, a urcat pe scena in America, apoi s-a intors in Romania. “Se duce regulat si la doctorii de aici, cardiologi, unde este monitorizata si ia niste medicamente de coagulare a sangelui. Din fericire, greul a trecut si, acum, doamna muzicii populare se simte bine. De pilda, chiar azi, va canta la Otopeni, intr-un spectacol important plin de nume grele din lumea artistica, semn ca nu o mai apasa problemele cu inima sau starile de oboseala acute nu o mai deranjeaza ca in trecut”, au dezvaluit apropiatii apreciatei cantarete pentru WOWbiz.ro!

Sursa: wowbiz.ro

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *