News Arad

Stiri si reportaje din judetul Arad

Cum alegi un costum barbati durabil si frumos Cum alegi un costum barbati durabil si frumos
Please follow and like us:
Pin Share

Importanta unui costum nu poate fi subliniata indeajuns.

Un costum barbati nu numai ca ofera un look formal perfect, dar te face sa te simti increzator si pregatit sa faci fata oricarei provocari la locul de munca.

In timp ce majoritatea birourilor tind sa dezaprobe orice piesa care pare prea casual, chiar si cele mai conservatoare locuri de munca isi relaxeaza codul vestimentar. Acest lucru inseamna ca un costum bine croit va fi tinuta ta preferata pentru acele zile petrecute la birou. Nu exista o modalitate mai buna de a face o impresie decat purtand un costum bine croit, care sa iti vina perfect si care sa arate cat de multa atentie acorzi detaliilor.

Astfel, calitatea costumului tau spune multe despre cine esti ca persoana. Un costum bun ar trebui sa fie confectionat din materiale de inalta calitate, care dureaza mai mult si care se simte bine pe corpul tau. Iata tot ceea ce trebuie sa stii despre cum sa gasesti costume barbati potrivite:

Ce trebuie sa cauti la costume Trends Adina Buzatu bune?

Atunci cand iti cumperi un costum nou, primul lucru pe care ar trebui sa-l cauti este potrivirea. Un costum care nu se potriveste bine poate fi o adevarata priveliste, chiar daca este confectionat din cea mai luxoasa tesatura din lume. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont:

– Lungimea sacoului

Jacheta trebuie sa fie suficient de lunga pentru a acoperi sezutul si mansetele. Acest lucru previne ca acesta sa se stranga atunci cand te asezi;

– Latimea sacoului

Zona umerilor sacoului trebuie sa fie suficient de larga pentru a acoperi umerii in intregime. Manecile ar trebui sa fie suficient de lungi pentru a-ti acoperi incheieturile mainilor. Un centimetru din manseta camasii ar trebui sa fie intodeauna vizibil;

– Lungimea manecii

Lungimea manecii ar trebui sa cada chiar deasupra incheieturilor mainilor, terminandu-se chiar deasupra articulatiei;

– Zona pieptului

Zona pieptului ar trebui sa aiba un pic de spatiu, astfel incat sa poti respira cu usurinta;

– Zona taliei

Linia taliei costumului trebuie sa fie cat mai aproape de talia naturala.

De ce este important materialul?

Materialul costumului este ceea ce il face unic si ii confera textura, senzatia si forma potrivita. Diferitele tesaturi vin cu propriul set de caracteristici, iar intelegerea acestora este esentiala atunci cand vine vorba de alegerea unui costum.

Iata cateva aspecte importante pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi materialul unui costum:

– Durabilitatea

Un costum este o investitie; doresti ca acesta sa dureze. Cel mai bun mod de a asigura acest lucru este sa alegi o tesatura care este durabila si are un numar mare de fire;

– Aspect

De asemenea, doresti sa alegi o tesatura care sa arate bine pe tipul tau de corp. De exemplu, o tesatura care are o textura lucioasa nu este recomandata daca ai o silueta mare, deoarece va atrage atentia asupra umerilor tai largi;

– Respirabilitate

Vei purta costumul pentru ore lungi la birou; ai nevoie ca acesta sa iti lase corpul sa respire;

– Greutate

Greutatea tesaturii este, de asemenea, importanta. O tesatura usoara este cea mai buna daca locuiesti intr-un climat cald;

– Pret

Ultimul lucru pe care trebuie sa-l iei in considerare este pretul. Gaseste o tesatura care indeplineste toate criteriile de mai sus si care se incadreaza in bugetul tau – este posibil!

De ce lana este materialul durabil, respirabil si usor –potrivit pentru costumul tau

Lana este o tesatura pentru toate anotimpurile, care este confortabila in orice conditii meteorologice. Este o tesatura foarte durabila, rezistenta in mod natural la foc, ceea ce o face o alegere excelenta pentru cei care lucreaza intr-un mediu formal. Poate fi curatata cu usurinta folosind o curatatorie chimica sau spaland-o acasa. Retinerea naturala a caldurii si respirabilitatea lanii o fac perfecta pentru toate anotimpurile, deoarece ajuta la reglarea temperaturii corpului. Pretul lanii poate varia in functie de tipul de tesatura, dar merita investitia, deoarece va dura multi ani.

Astfel, costumul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observa atunci cand te intalnesc, asa ca este important sa faci o prima impresie buna. Costumul perfect ar trebui sa fie confortabil si sa fie fabricat din tesaturi de inalta calitate, care sa te faca sa te simti extraordinar. Tesatura ar trebui sa fie usoara, dar suficient de durabila pentru a rezista la o utilizare regulata. De asemenea, ar trebui sa fie usor de curatat si de calcat. Cand vine vorba de alegerea tesaturii perfecte pentru costumul tau, exista multe optiuni din care poti alege.

Tu ce costum ti-ai ales?

admin

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *